dijous, 27 de juny del 2013

Acció contra els desnonaments

A Nou Barris fem una acció per exigir la fi dels desnonaments i una solució definitiva a les problemàtiques de l'habitatge.
Serà aquest dijous 27 de juny a les 17 hores al metro de Via Júlia.
Convoca: Associació 500x20.

dimecres, 26 de juny del 2013

Nuevo desahucio en el barrio de Porta

Pedimos la solidaridad de todos los vecinos para parar el desahucio de VANESSA I KANRAM: son un matrimonio con dos hijos que viven en un piso de alquiler en una situación precaria. La crisis sobrevenida (están en paro) les impide pagar el alquiler. Es el segundo intento. Os convocamos a partir de las 9 de la mañana en la calle Alcúdia, 79-81 (al lado de la oficina de Correos de Nou Barris).
Convoca: Associació 500x20

Assemblea de les entitats de la campanya Nou Barris cabrejada

Aquest pròxim dissabte les entitats de la campanya ens tornem a trobar en assemblea. Volem valorar la reunió amb l'alcalde del passat 19 de juny i acordar els objectius de la campanya de cara al mes de setembre i la tardor. Serà el dissabte 19 de juny a les 11 hores a l'Ateneu Popular 9Barris (Portlligat, 11). Vine i participa!

diumenge, 16 de juny del 2013

Nou Barris Cabrejada es reuneix amb l'alcalde Xavier Trias

La campanya "Nou Barris cabrejada diu prou!", formada per més de 100 entitats del districte, va lliurar un document a l'alcalde de Barcelona el passat 9 de maig, en el qual portava les seves reivindicacions a la "casa gran" donada la falta d'enteniment amb els responsables del Districte i la greu situació social que estan vivint els veïns i veïnes de Nou Barris en un context de pobresa creixent.

L'alcalde va respondre convocant les entitats de la campanya a una reunió que tindrà lloc aquest dimecres 19 de juny a les 17 hores a la plaça Sant Jaume, i a la qual assistirà una representació de les entitats.

Per a la campanya, l'objectiu de la reunió és conéixer quines mesures concretes pren l'Ajuntament en relació a les demandes de les entitats i a la vegada traslladar a l'alcalde la nostra preocupació en quatre temes clau: el dèficit de participació; la repressió als moviments socials; la lluita contra la pobresa; i la falta d'inversions als barris.

Per fer públics els resultats de la reunió, la campanya "Nou Barris Cabrejada diu prou" convoca una roda de premsa a les 18:30 hores a la plaça Sant Miquel (al darrere de l'Ajuntament).

dimarts, 11 de juny del 2013

Assemblea de les entitats de la campanya "Nou Barris Cabrejada, diu prou!"

El pròxim divendres 14 de juny les entitats de la campanya Nou Barris Cabrejada ens reunim en assemblea per acordar com continuem la campanya a curt i mig termini i per debatre la proposta de reunió amb l'alcalde. Serà a les 19 hores al local de l'AV de Prosperitat (Baltasar Gracián, 24-26).

Cadena humana a la Vall d'Hebron en defensa de la sanitat pública

Aquest dissabte 15 de juny a les 12 hores els veïns i veïnes estem convocats a participar en la segona cadena humana al voltant de l'hospital de la Vall d'Hebron, en defensa de la sanitat pública i universal. A Nou Barris hem quedat a les 11 hores al CAP de Guineueta, i a Sant Andreu, a les 11 hores a la plaça Orfila, per anar plegats cap a l'hospital.
Volem dir ben alt i ben clar que NO PERMETREM MÉS RETALLADES I AGRESSIONS a la sanitat pública,  un bé de tothom.

dilluns, 3 de juny del 2013

Ens tanquem en defensa de l'educació pública

Des de l’Assemblea Groga de Nou Barris i la Coordinadora de Ampa de Nou Barris us volem convidar a que us tanqueu amb nosaltres amb dues escoles del nostre districte sota el lema: “Ens tanquem en defensa de l’educació pública”. La tancada començarà el dissabte 8 de juny a les 17,00 h. de la tarda i acabarà al migdia del diumenge 9 de juny. Les escoles on ens tancarem serà a l’Escola Àgora (C. Marne, 2) i a l’Escola Antaviana (C. Nou Barris, 12). Entre d’altres activitats estan previstes: taules rodones, projeccions de pel·licula, nit a l’escola, lectura de manifest en defensa de l’educació pública. Aquestes tancades estan organitzades dintre de la Plataforma “Nou Barris Cabrejada. Diu Prou!”. Animeu-vos i veniu a les escoles del districte en defensa de l’educació pública.
Salut i lluita, però sempre organitzada!
Tota la informació:http://tancadesnoubarris.blogspot.com.es/